Описівенту

Онлайн-рітейлери продовжують захоплювати світ, в той час як роздрібні магазини не витримують конкуренції та закриваються. Очікується, що у 2020 році 20% усіх продуктів харчування будуть придбані через інтернет. Такі цифри змушують компанії адаптуватись та впроваджувати інновації вже сьогодні. Спікери Future of Logistics розкажуть про те, як вижити за таких умов і залишитись лідерами на ринку.

Подія буде цікава власникам компаній, директорам із інновацій і логістики, маркетинг-менеджерам та всім, хто хоче більше дізнатись про невпинний розвиток рітейлу в Україні та за її межами. Це унікальна можливість особисто познайомитися з провідними спеціалістами та почути з перших вуст про їхній досвід упровадження інновацій у великих компаніях.

Спікери:

Алексєєв Андрій, директор департаменту логістики АТ "Молочний альянс" (Яготинське, Яготинське для дітей, Пирятин, Славія). Співпрацює з усіма рітейлерами України та має 7 років досвіду в логістиці FMCG, 4 роки в якості начальника підрозділу бізнес-аналізу та досліджень, 3 роки на посаді директора з логістики.

Тема: Третій не зайвий: рітейл, постачальник та інновації

Про що: Розглянемо рітейл з іншого боку, а саме зі сторони постачальника. Поговоримо про 3 кейси: як за допомогою обміну даними, синхронізації облікових систем і обліку незадоволеного попиту зробити всім добре.

Тема особливо зацікавить тих, хто досі вагається, чи впроваджувати інновації у свою компанію та застосовувати власний досвід для розвитку бізнесу.

Савченко Володимир, керівник відділу доставки в Алло, має 15 років досвіду у сфері логістики та впровадженні інновацій.

Тема: Click & Collect як ефективний інструмент розвитку бізнесу

Про що: Click & Collect — клікай на сайті (онлайн), отримуй в магазині (офлайн). Цей інструмент цікавий тим, що збільшує продажі та скорочує терміни доставки і має дуже багато прихованих переваг.

Тема зацікавить усіх прихильників інновацій, які перебувають у пошуку оптимального варіанту вирішення бізнес-задач у логістиці: збільшення продажів, зниження витрат на перевезення та доставку, вдосконалення процесу обслуговування клієнтів у роздрібній торгівлі.

Микола Чумак, CEO IDNT. Більше 15 років спеціалізується на розробці та впровадженні форматів точок продажів для роздрібних мереж, сервісних компаній і банків. IDNT працює з клієнтами з СНД, Східної Європи, США. У клієнтському портфелі такі бренди, як Rozetka, Київстар, Samsung, Comfy, Нова Пошта, Toyota, Metro Cash & Carry. Микола Чумак є автором і співавтором численних книг, статей.

Тема: Що таке рітейл майбутнього та його вплив на логістику

Про що: Вимоги рітейлу майбутнього до логістики. Роздрібна торгівля стрімко змінюється слідом за запитами споживачів. Покупці вимагають якісний сервіс, швидку безкоштовну доставку. Бізнес-моделі компаній стають омніканальними, даючи можливість купувати в будь-який час зручним способом. Деякі компанії перетворюються в маркетплейси, продаючи не тільки свій товар, але й сотні інших. Все це створює абсолютно нові вимоги до організації логістики. Рітейлери змушені ставати логістами, а логістичні компанії — рітейлерами. Тож як рітейл змінить сферу логістики в найближчому майбутньому?

Тема актуальна як для рітейлерів, так і для представників логістичних компаній, які шукають нові шляхи розвитку бізнесу та хочуть іти в ногу з часом.

Модератор: @Alex Isachenko, CEO and Co-Founder у CoreTeka. Олександр - експерт в сфері логістики і вже більше 4 років в рамках CoreTeka працює з логістичним компаніям з оптимізації й автоматизації бізнес-процесів. Пройшов шлях від ТОП-менеджера великого рекламного агентства, керівника Digital-напрямки мережі АЗК WOG і прийшов до впровадження інновацій в рітейл і логістику. Засновник компанії [CoreTeka], яка займається інноваціями для рітейлу, логістики та автомобільних компаній. Вважає, що логістика і рітейл бізнес давно потребують інновацій та оптимізації бізнес-процесів за рахунок впровадження сучасних технологій.

Коли: 10 червня (понеділок), 19-21:00.

Де: UNIT.Core Event Hall, B1, UNIT.City, Київ, вул. Дорогожицька, 3 (зупинка “Мотоциклетний завод”).

На території є паркінг.

Квитки тут: https://2event.com/uk/events/1731453

350 UAH

Є можливість придбати квиток на місці, але тільки за умови наявності вільних місць. Тому не зволікай — бронюй заздалегідь!

Організатори: @UNIT.City & @CoreTeka.

Дізнатися більше сховати

Хто йде?

Всі відвідувачі
З Lviv
Друзі
Друзі(?)
Щоб побачити своїх друзів на заході, увійдіть через Facebook

Моїзустрічі

Завантажуйте мобільний додаток 2Event

Для організаторів та відвідувачів івентів:
  • Афіша подій та квитки онлайн
  • Список усіх відвідувачів
  • Знайомства та призначення зустрічей
  • Пошук попутників і співмешканців

Organizerinfo

183
івентів
9786
відвідувачів

компанія:UNIT.City

телефон:+380632239817

пошта:mo@unit.city

Переглянути сайт
Поділитись подією

Або надішліть запрошення своїм друзям.

Надіслати
Location
Appointment
Meeting place:
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
Date:
Date:
Comment:

Підписатися на знижки і анонси

Місто, яке мене цікавить

  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv
  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv

Категорії

Chat
Aleksandra Mironova
Odessa
online
Aleksandra
22:16
Hey. Do you want to go with me to the speech of Architects?
Aleksandra
22:17
Hey. Yes of course. This is my favorite band. just tell me a little about yourself first
Aleksandra
22:18
ok)) give me a minute...
Aleksandra is typing . . .
У вас вже є квиток на цю подію?

Перед тим як створити план поїздки та переглядати доступний транспорт, будь ласка, придбайте квиток на подію

Я буду на цій події Купити квиток
Вхід
Новий користувач? Зареєструватись
Зареєструватись
Читати
Якщо у вас вже є акаунт на 2Event - будь ласка, залогіньтесь. Вхід
Скинути пароль
Create password
Майбутня функція
Ця функція з'явиться найближчим часом.
На головну
Вітаємо
Ви успішно підписались на анонси та знижки від 2event. Приєднуйтесь до нас і в соц. мережах
Error
Wrong email
На головну
Виберіть місто
Виберіть країну
Add to Gallery