Описівенту

Осінь - час романтичних вечорів, теплих обіймів, які зігрівають у холодну пору, час гарних книг, вистав та кіно із присмаком чаю. Тож запрошуємо вас разом із "Територією" раз у місяць заглиблюватися у цікаві світи та гарно проводити осінні вечори. Цього разу до вашої уваги неймовірний світ найкращого японського режисера-мультиплікатора - Хаяо Міядзакі. Світ з глибокими думками та цікавими висновками. Як зазначають поціновувачі творчості Міядзакі, автор включає у свої роботи епізоди, які часто стають зрозумілими лише при повторному перегляді. Тому якщо ви вже бачили фільми Хаяо Міядзакі, наступний перегляд буде ще цікавішим та пізнавальнішим.


Кількість місць обмежена, квитки продаються ЛИШЕ ОНЛАЙН. Для вашої зручності сеанси розставлені так, аби вдалося встигнути на вечірній транспорт.
Придбати квитки: https://2event.com/events/1013915
Контактний телефон: 093 486 16 28


25 жовтня та 26 жовтня покажемо по 2-а мультфільми.
Квиток на один день (2 мультфільми, загальною тривалістю 3,5 години) вартує 60 грн.
Абонемент на два дні (4 мультфільми, щодня по 2-а) вартує 100 грн.
Місця у залі можна буде займати у довільному порядку, оскільки в продажу квитки і на 1 день, і абонементи на 2 дні, а онлайн-система не дозволяє робити це одночасно по місцях. Але не хвилюйтеся, з усіх місць гарна видимість та гарно чути.
На покази можна захопити із собою попкорн та напої.


25 жовтня
19:00 "Віднесені привидами"
Справжній шедевр світу аніме від культового японського режисера Хаяо Міядзакі. В основі сюжету пригоди маленької Тіхіро, дівчинки, на долю якої припадає безліч випробувань, подолати які може далеко не кожен дорослий, не кажучи вже про дитину. Але саме сміливість Тіхіро, її відвага і стійкість допоможуть їй впоратись з викликами долі.
Маленька Тіхіро разом з мамою і татом переїздять в новий будинок. Заблукавши по дорозі, вони опиняються в дивному пустинному місті, де їх чекає прекрасний бенкет. Батьки з жадністю накидаються на їжу і перетворюються на свиней, ставши полоненими злої чаклунки Юбаби, володарки таємничого світу стародавніх богів і могутніх духів. Тепер, опинившись одна серед магічних істот, відважна Тіхіро повинна придумати, як позбавити своїх батьків від чар підступної старої і врятуватися з царства примар.
У 2002 році «Віднесені привидами» отримали «Оскар» у категорії «Найкращий анімаційний повнометражний фільм», випередивши "Льодовиковий період ", «Ліло і Стіч», «Спіріта» та «Планету скарбів»
Тривалість: 125 хв
Мова: українська
21:00 "Мій сусід Тоторо"
"Мій сусід Тоторо" був створений Міядзакі Хаяо з метою представити втрачену через економічні досягнення природу Японії, а також розкрити дивний дитячий світ страхів та уяви, який можуть бачити лише малюки. Фільм здобув велику популярність у Японії і перетворив його режисера на загальновизнаного національного мультиплікатора Японії.
Переїхавши в село, дві маленькі сестри, старша (Сацукі) і молодша (Мей), знайомляться з лісовим духом, якого Мей називає «Тоторо» (спотворене «троль»). Подружившись з дівчатками, Тоторо не лише влаштовує їм повітряну екскурсію по своїх володіннях, але і допомагає побачитися з мамою, яка лежить у лікарні.
Тривалість: 86 хв
Мова: українська


26 жовтня
19:00 "Здійнявся вітер"
Наразі остання робота Хаяо Міядзакі. В основу сюжету твору лягла однойменна манга авторства самого Міядзакі, що публікувалася в журналі Model Graphix 2009 року. У фільмі йдеться про японського конструктора Дзіро Хорікосі, відомого як конструктора винищувачів Mitsubishi A5M та Mitsubishi A6M Zero. Джерелом сюжету є також оповідання письменника Тацуо Хорі "Здійнявся вітер", написаного в 1936-1937 роках.
Хлопчик Дзіро мріє про польоти та красиві літаки, здатні обігнати вітер. От тільки пілотом йому не стати - він з народження короткозорий. Але Дзіро не полишає своєї мрії про небо, він починає придумувати ідеальний літак і з часом стає одним з кращих авіаконструкторів світу. На шляху до успіху він не тільки зустріне багато цікавих людей, переживе Великий землетрус у Токіо та жорстокі війни, а й знайде кохання свого життя - прекрасну Наоко.
Тривалість: 126 хв
Мова: українська
21:00 Позичайка Аріетті
Стрічка стала найкасовішим японським фільмом 2010 року, зібравши понад $145 мільйонів по всьому світу.
Аріетті, крихітна але смілива дівчинка 14-ти років, яка живе зі своїми батьками під будинком у передмісті, лишаючись непомітною для власників будинку. Як і всі ліліпути, Аріетті ховається від людського ока, проявляючи себе лише під час "позичання" різноманітних продуктів та матеріалів у своїх людей-хазяїв. Та одного дня про її існування дізнається звичайний дванадцятирічний хлопчик Шьо. Між ними виникає таємна дружба, яка може поставити під небезпеку спокійне буття родини Аріетті.
Тривалість: 96 хв
Мова: українська


Коли: 25-26 жотвня, 19:00

Де: м. Львів, вул. В. Великого, 14А

Придбати квитки: 2event.com/events/1013915

Контактний телефон: 093 486 16 28

Дізнатися більше сховати

Моїзустрічі

Завантажуйте мобільний додаток 2Event

Для організаторів та відвідувачів івентів:
  • Афіша подій та квитки онлайн
  • Список усіх відвідувачів
  • Знайомства та призначення зустрічей
  • Пошук попутників і співмешканців

Organizerinfo

260
івентів

компанія:What's On Friday?

Поділитись подією

Або надішліть запрошення своїм друзям.

Надіслати
Location
Appointment
Meeting place:
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
Date:
Date:
Comment:

Підписатися на знижки і анонси

Місто, яке мене цікавить

  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv
  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv

Категорії

Chat
Aleksandra Mironova
Odessa
online
Aleksandra
22:16
Hey. Do you want to go with me to the speech of Architects?
Aleksandra
22:17
Hey. Yes of course. This is my favorite band. just tell me a little about yourself first
Aleksandra
22:18
ok)) give me a minute...
Aleksandra is typing . . .
У вас вже є квиток на цю подію?

Перед тим як створити план поїздки та переглядати доступний транспорт, будь ласка, придбайте квиток на подію

Я буду на цій події Купити квиток
Вхід
Новий користувач? Зареєструватись
Зареєструватись
Читати
Якщо у вас вже є акаунт на 2Event - будь ласка, залогіньтесь. Вхід
Скинути пароль
Create password
Майбутня функція
Ця функція з'явиться найближчим часом.
На головну
Вітаємо
Ви успішно підписались на анонси та знижки від 2event. Приєднуйтесь до нас і в соц. мережах
Error
Wrong email
На головну
Виберіть місто
Виберіть країну
Add to Gallery