Описівенту

Національні природні парки – предмет гордості США, нарівні з декларацією незалежності, прапором чи гімном. Скільки прочитано книжок про дику природу, а скільки переглянуто фільмів!  
Тепер час побачити все на власні очі!

Запрошуємо вас у захоплюючу подорож по сховищах незайманої природи, де у небо здіймаються теракотові гори, землю встеляє апельсинового кольору пісок, яскраво-зелена рослинність рясніє на тлі синього неба, а різнокольорові скелі складені шарами різних порід, які формувалися в різні геологічні епохи. Саме приголомшливі природні пейзажі парків - головний магніт, що притягує до себе загальну увагу. Ну, а кому ж не подобаються краєвиди, від яких захоплює дух?

Впродовж нашої двотижневої подорожі ми відвідаємо кілька осередків дикої природи - масштабних і запаморочливих сховищ геологічного і біологічного різноманіття нашої планети. Уявіть собі, 5 національних парків і заповідників за одну мандрівку!

Наш шлях почнеться з Лос-Анджелеса – найбільшого наукового і освітнього центру в світі. В місті діє Музей природної історії, де ми зможемо побачити унікальну колекцію, яка складається з 20-ти повних скелетів динозаврів-тиранозаврів. Також відівдаємо Місто Янголів - це центр американської кіноіндустрії. Ми обов'язково пройдемося вздовж Алеї слави та Вест-сайду. А ще зазирнемо у всесвітньо відомий парк атракціонів "Six Flags".

Далі шлях лежатиме через Лас-Вегас - "гральну столицю" США. Це розкішне місто ігор, казино і готелів, здатне приголомшити будь-кого. Також ми потрапимо на розташовану неподалік дамбу Гувер - найвідомішу греблю США і величезну електростанцією.

У програму нашого заходу входить відвідування таких парків і заповідників:

● Великий Каньйон (GRAND CANYON): Одне з найбільш відвідуваних туристами природних Чудес Світу. Тектонічні зсуви і щоденна "старанність" річки Колорадо створили найбільшу тріщину довжиною 420, шириною до 18, і глибиною більше 1,5 кілометри. Нас чекає дводенний трекінг із ночівлею в кемпінгу.

● Каньйон Антилопа (Antelope Canyon): Невеликий каньйон, де химерні кам'яні хвилі переливаються помаранчевими, білими, червоними і навіть синьо-фіолетовими фарбами. Особливо яскравим це видовище стає, коли згори починають падати  промені сонячного світла.

● Долина Монументів (Monument Valley): Природне диво, творцем якого послужили сильні колорадські вітри, знаходиться в самому серці величезного плато. Тут відкриваються багатства пісковиків у вигляді скель-останців багатомільйонної давнини. Ця велика долина може похвалитися піщаними вежами від 120 до 365 метрів.

● Державний заповідник "Природні мости" (Natural Bridges State Park): Основна визначна пам'ятка цього місця - мости, виточені водою з вапняку. Один з мостів у цьому парку є восьмим за величиною природним мостом у світі.

● Національний парк "Арки" ( Arches National Park): У парку більше двох тисяч природних арок із пісковика. Найвідоміша з них – 20-метрова «Витончена арка», яку також називають «Ковбойські штани».

● Національний парк "Земля каньйонів" (Canyonlands National Park): Ущелини і каньйони утворені річкою Колорадо та її притоками, за своїми розмірами не набагато поступаються Гранд-Каньйону. На деяких скелях виявлені малюнки, які були створені більше 3000 років таборама мисливців, які кочували південним заходом материка.

● Національний парк "Брайс Каньйон" (Bryce Canyon National Park): Вражає ліс із кам'яних стовпів і воістину гігантський амфітеатр найгостріших скельних піків усіх відтінків помаранчевого.

● Національний парк "Зайон" (Zion National Park): Основна визначна пам'ятка парку – однойменний каньйон, довжина якого досягає двадцяти чотирьох кілометрів, а глибина – до восьмисот метрів. Також, як і в Гранд-Каньйоні, над його створенням постаралася річка, ім'я якої Вірджинія.

Також ми відвідаємо:
● Лос - Анджелес і його визначні пам'ятки
● Музей природної історії
● Парк атракціонів "Six Flags"
● Лас - Вегас
● Дамбу Гувера

День перший.
Прилітаємо в Лос-Анджелес, селимося в готелі, відпочиваємо після перельоту. Увечері гуляємо по набережній і вечеряємо в ресторані. Потім вирушаємо в готель і солодко спимо. У місто ми обов'язково повернемося в кінці нашої подорожі і познайомимося з ним ближче!

День другий.
Снідаємо. Вирушаємо за покупками для подорожі. Закуповуємо їжу, необхідне спорядження, паливо і вирушаємо в дорогу! Попереду нас очікують поля Каліфорнії і пустельні пейзажі Арізони. Ми вирушаємо у першу точку нашого маршруту - Гранд Каньйон. До вечора приїжджаємо на місце і селимося в кемпінгу. Готуємося до дводенного треккінгу з ночівлею. Вечеряємо і лягаємо спати.

День третій.
Ранній підйом і легкий сніданок. Зустрічаємо світанок. Це перше знайомство, перше побачення з чарівними краєвидами, коли дихання завмирає і час зупиняється! Після висуваємося на маршрут Grand Canyon - Trail South Rim і вирушаємо у дводенний треккінг на саме дно каньйону, до річки Колорадо. Нас чекає затяжний спуск протяжністю 12 км і насолода незабутніми пейзажами різнобарвного каньйону. Не поспішаючи ми спускаємось до річки, перейдемо її по підвісному мосту і до вечора доберемося до місця нашої ночівлі Bright Angel Campground. Готуємо вечерю і ділимося враженнями за чаєм!

День четвертий.
Сьогодні нам належить здійснити перехід у 18 км і повернутися на вершину каньйону. Попереду ми знову перетинаємо річку Колорадо через підвісний міст і почнемо підніматися вздовж струмка Garden. Основна частина маршруту буде достатньо пологою, а ось останні три кілометри треба буде попотіти. Піднявшись ми опинимося біля старої дерев'яної залізничної станції. Далі повертаємося в наш кемпінг, вечеряємо і лягаємо спати, адже завтра знову в дорогу!

День п'ятий.
Сьогодні нас чекає каньйон Антилопа. Але перед ним ми відвідаємо всі значимі оглядові майданчики Гранд Каньйону. А на початку смачний сніданок! Обідати будемо на Horse's Bend - знаменитій підкові. Прибувши в місто Пейдж селимося в готелі і вирушаємо на екскурсію в каньйон Антилопа. Каньйон являє собою гігантські щілини в піщаних скелях виточених водою і вітром на кілька сотень метрів. Магічний і заворожуючий колір стін залежать від часу доби і змінюються з кожною годиною. Свою назву каньйон отримав з-за кольоровою схожості зі шкурою антилопи. Після прогулянки повертаємося в готель, вечеряємо і лягаємо спати.

День шостий.
Наступного ранку беремо курс на Національний парк Навахо - Долина Монументів. Над рівною безлюдною місцевістю на кордоні штатів Юта і Арізона розташувався ряд скель з твердого піщаника. Унікальне місце на території резервації індіанського племені входить в список "50 найбільш впізнаваних місць на планеті Земля" і "100 місць, які не можна не побачити" і в "Список Національних Скарбів Америки" і багато інших. Насолоджуємося прекрасним творінням природи, обідаємо, а потім вирушаємо до Національного парку Natural Bridges. Сьогодні ночуємо в кемпінгу в передчутті красот завтрашнього дня!

День сьомий.
Natural Bridges - Долина кам'яних мостів. Основна визначна пам'ятка цього місця - мости, виточені водою з вапняку. Нам належить легкий треккінг довжиною 10 км і оглядова прогулянка на авто по парку! Найбільш привабливими є мости: Owachomo висотою 32 м, Sipapu 67 м і Kachina 64 м. Міст Sipapu є 4-им найдовшим мостом у світі шириною 9,5 метрів і товщиною в 16 метрів. А назва його означає символічний портал через який проникли перші люди. Завершивши відвідування парку ми вирушаємо в Національний парк Арок. По дорозі вечеряємо в ресторані і зупиняємося в готелі міста Моабіт.

День восьмий.
Парк Арок. Зустрічаємо світанок в парку, потім снідаємо і вирушаємо за маршрутом. На території парку знаходиться понад 2000 арок з рожевого і червоного піщаника. Найбільш популярна Витончена арка, яка є символом парку. Звичайно обійти всі 2000 арок ми не можемо, тому нас очікує трекінг по Devil's Gadern Main Trail протяжністю 10 км, а також огляд парку на авто. Після насиченого дня вирушаємо в інший національний парк - Canyonlands . По прибуттю зупиняємося в кемпінгу, вечеряємо і лягаємо спати.

День дев'ятий і десятий.
Canyonlands - це другий за величиною, порівнянний з Гранд Каньйоном, унікальний Національний парк з різноманітною природою: різнокольорові гори, ущелини, річка, кам'яні вежі, арки, худу! Ми зможемо насолодитися приголомшливими видами на каньйон і скелі Вошер біля 25 метрової Арки Меса, яка розташована над урвищем у 1862 метр. З оглядового майданчика Green River Overlook нам відкриється приголомшливий вид на каньйони Голка і Лабіринт. У парку ми орендуємо велосипеди і покатаємось по стежках ущелин і каньйонів. Нічліг буде у готелі, повечеряємо в ресторані. Ввечері нас чекає вечеря в ресторані, а потім ночівля в готелі.

День одинадцятий.
Поснідавши, вирушаємо в Національний парк Капитол Риф. Індіанці називають цю місцевість "Землею сплячої радості"! Тут нас чекає знайомство з парком на авто. Обідаємо і вирушаємо в Національний парк Bryce Canyon. Розміщуємося в кемпінгу, вечеряємо і лягаємо спати в очікуванні завтрашнього дня!

День дванадцятий.
Bryce Canyon - це унікальне місце, скульптурний витвір природи. Рано вранці снідаємо, беремо з собою перекус і йдемо зустрічати світанок. Після вирушаємо в легкий треккінг протяжністю 12 км і потім повертаємося на автобусі до місця стоянки, де збираємо табір і обідаємо. Огляд парку продовжимо з вікна автомобіля. Вечеряємо і ночуємо в готелі.

День тринадцятий.
Національний парк Зайон це ще одне диво природи різноманіття Національних парків. Чудові персиково-кремові гори, що складаються з піщаника з великим вмістом заліза. Тут існує кілька каньйонів з колоритними назвами: The Great White Throne, angel's Landing, Court of the Patriarchs. По одному з них ми здійснимо трекінг. Ми станемо одними з тисяч людей, які щороку приїжджають в Зайон для того, щоб пройтися пішки по стежці Narrows – секції каньйону уздовж північного рукава річки Вірджин Рівер. До вечора повертаємося в кемпінг, вечеряємо і лягаємо спати, адже завтра знову в дорогу.

День чотирнадцятий.
Ранній підйом і сніданок. Сьогодні ми прощаємося з каньйонами і повертаємося в Лос-Анджелес! По дорозі нас зустрічає знаменитий Лас-Вегас, який ми оглянемо з авто, а також обід і знайомство з "однорукими бандитами" - ігровими автоматами і закладами, якими так славиться місто. День шляху і ввечері зупиняємося в готелі Лос-Анджелеса, вечеряємо, гуляємо по набережній або їдемо в обсерваторію Гріффіта або Музей природної історії. А завтра...

День п'ятнадцятий.
Сьогодні день близького знайомства з Лос-Анджелесом. Снідаємо і в дорогу! Наша програма включає: екскурсія на Universal Pictures, Алея Зірок, Темпель на Вилшир Бульварі, Уоттс-Тауерс, Башта Банку США і інші визначні пам'ятки міста, а також пляж і смачні ресторани! Це наш останній день у США і відсвяткуємо його по повній!

День шістнадцятий.
Снідаємо, збираємося і якщо дозволить час, позасмагаємо на пляжі. Потім вирушаємо в аеропорт і повертаємося до Києва.

Подорож триватиме 16 днів. З 28 квітня по 13 травня
Для запису в подорож, будь ласка, заповніть
заявку https://goo.gl/k5qZw0
Після цього Ви отримаєте реквізити для передоплати (35% від вартості подорожі)

Вартість подорожі: 2350 $
У вартість входить:
● Всі переїзди по маршруту в комфортабельному автомобілі;
● Прокат групового спорядження (котли, пальники, паливо)
● Проживання у кемпінгах;
● Харчування в кемпінгах та на маршруті (готуємо разом);
● Страхування;
● Медична аптечка;
● Вхідні квитки та оформлення дозволів в національні парки;
● Екскурсія в Каньйон Антилопа;
● Прокат велосипедів;
● Допомога в оформленні візи та купівлі авіаквитків;
● Супровід гідів.

У вартість не входить:
● Авіапереліт Київ-Лос-Анджелес - Київ (близько 800 дол.);
● Туристична віза (160 дол. );
● Харчування в кафе і ресторанах ( від 250 дол);
● Проживання в готелях (від 165 - 650 дол, в залежності від кількості проживаючих в одному номері, на одному ліжку);
● Вхідні квитки в музеї, парки, розважальні установи Лос - Анджелеса.

Наші контакти:
050 68 57 908, 067 105 901 6 — Марина
nature_center@ukr.net

Приєднуйтеся! Згадка про ці неймовірні пригоди залишаться на все життя.
Дізнатися більше сховати

Хто йде?

Всі відвідувачі
З Lviv
Друзі
Друзі(?)
Щоб побачити своїх друзів на заході, увійдіть через Facebook

Моїзустрічі

Завантажуйте мобільний додаток 2Event

Для організаторів та відвідувачів івентів:
  • Афіша подій та квитки онлайн
  • Список усіх відвідувачів
  • Знайомства та призначення зустрічей
  • Пошук попутників і співмешканців

Organizerinfo

івентів
відвідувачів

компанія:

Поділитись подією

Або надішліть запрошення своїм друзям.

Надіслати
Location
Appointment
Meeting place:
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
Date:
Date:
Comment:

Підписатися на знижки і анонси

Місто, яке мене цікавить

  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv
  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv

Категорії

Chat
Aleksandra Mironova
Odessa
online
Aleksandra
22:16
Hey. Do you want to go with me to the speech of Architects?
Aleksandra
22:17
Hey. Yes of course. This is my favorite band. just tell me a little about yourself first
Aleksandra
22:18
ok)) give me a minute...
Aleksandra is typing . . .
У вас вже є квиток на цю подію?

Перед тим як створити план поїздки та переглядати доступний транспорт, будь ласка, придбайте квиток на подію

Я буду на цій події Купити квиток
Вхід
Новий користувач? Зареєструватись
Зареєструватись
Читати
Якщо у вас вже є акаунт на 2Event - будь ласка, залогіньтесь. Вхід
Скинути пароль
Create password
Майбутня функція
Ця функція з'явиться найближчим часом.
На головну
Вітаємо
Ви успішно підписались на анонси та знижки від 2event. Приєднуйтесь до нас і в соц. мережах
Error
Wrong email
На головну
Виберіть місто
Виберіть країну
Add to Gallery