Описівенту

Практика вуглеходіння
З давніх давен люди ставилися з особливою шаною і повагою до вогню. Вогонь – це жива розумна істота, в усі часи до Вогню ставилися як до священного божественного прояву. Сила Вогню в порівнянні з іншими природними силами першоелементів має могутню трансформуючу властивість.
На фізичному рівні він проявляється як тілесне тепло, на психічному - це душевне тепло, палке кохання, на духовному - це сила думки, розширення можливостей і глибинне розуміння процесів, що відбуваються.
Під час практики вуглеходіння вогонь діагностує і лікує організм одночасно. Багато хто з людей після вуглеходіння зцілюються від хвороб, хоча це і не основна мета практики.
В сучасному розумінні вогнеходіння є могутньою духовною практикою. З езотеричної точки зору вважається, що ходіння по вуглях спалює негативну карму, «очищує» від бруду і знімає силові блоки в біополі людини.
В результаті в житті людини відбувається своєрідний «прорив», їй приходять нові ідеї і вона починає їх втілювати в життя, події навколо починають складуватися найкращим способом для втілення своїх планів і мрій.
Практика ходіння по вуглях зміцнює волю, психологічну витривалість, впевненість в собі, яка позбавляє від глибинних страхів, наповнює силою, зміцнює імунітет, підвищує самооцінку і дає можливість бути цілісним вже тут і зараз.
Для багатьох людей вогнеходіння – це сильний психологічний поштовх, до нових звершень і висот в теперішньому повсякденному житті.
Як стверджують досвідчені вуглеходці, ходіння по вуглях - це велике таїнство. Яскраве ні з чим не зрівняне, переживання яке дозволяє інакше подивитися на себе, на свої можливості і на весь оточуючий світ.
Такі люди вже по іншому дивиться на свої труднощі, а це значить простіше і легше їх вирішують. Легко ставлять нові цілі і так же легко їх досягають. Відчуття радості і задоволення собою ще довго зберігається після проходження по вуглях.
Вогнеходіння – не виліковує хвороби напряму, але як говорив я раніше зміцнює волю і психологічну витривалість, впевненість в собі, що дуже важливо для здоров’я. У деяких людей після проходження по вуглях – поліпшується зір і сон, нормалізується кров’яний тиск. З’являється загальна активність організму, піднесений настрій, сильний хоча і спокійний прилив сил.
Ходіння по вуглях дає унікальну можливість розслабитись на дуже глибинному рівні, позбавитися від напружень і стресів, відчути себе вільним і спокійним, від повсякденної втоми.
Ще один важливий ефект який дає вогнеходіння – терапевтичний. На ступнях ніг знаходяться рефлекторні зони всіх органів. Коли людина проходить по розпеченому вугіллю вона одночасно робить і масаж ступні, і прогріває рефлекторні зони.
Впливаючи на них таким чином - це приводить до сильної активізації імунної системи. Організм сам себе починає лікувати, в результаті чого людина очищується, омолоджується і зцілюється сама. Вуглеходці які постійно практикують, відрізняються від інших людей міцним здоров’ям, довголіттям і сильною енергетикою.
Ходіння по розпеченому вугіллю до цих пір залишається для багатьох таємницею. Оскільки його температура коливається від 400—800°С і при цьому ноги людини залишаються неушкодженими його жаром. Цей феномен викликає щиру зацікавленість серед людей. І не дарма.
Вогнеходіння - це практика дуже близького контакту людини з собою і своїм оточенням, вона дозволяє підвищити самооцінку. Збільшити свою особисту силу, силу командного духу, відчуття ліктя, згуртованість, що виникає під час спільного подолання людьми тілесного і ментального бар'єру - наслідки просто неймовірні за ступенем позитивного впливу на ваше подальше життя.

Але перед проходженням по вугіллю кожному важливо усвідомити і врахувати ряд обов’язкових умов.

По перше - це дійсно дуже серйозна практика і в першу чергу робота, а досить часто лише початок глибинної роботи над собою. Якщо людина приходить потішити своє его чи гординю то наслідки можуть бути не передбачуваними, і опіки таки будуть. Тому якщо у вас подібні наміри і думки, то краще спробувати щось менш «екстремальне» і утриматися від відвідування подібних заходів.
Ми запрошуємо тих хто дійсно хоче пропрацювати себе і усвідомлює що робота над собою – це складна і нескінчена робота, але надзвичайно цікава і захоплююча.
По друге – важливо правильно сформувати свій запит і чітко усвідомлювати, що Ви готові до сили, яка прийде на пропрацювання цього запиту, досягнення мети. Радимо до початку самої практики усвідомити для себе для чого Вам потрібна сила, яку Ви отримаєте від вогню, куди Ви її спрямуєте, на пропрацювання яких завдань і чи готові Ви до цього.
Безпосередньо перед самим проходженням по вогняній доріжці радимо поставити запит, уявити в кінці доріжки ціль, мрію до якої прямуєте, а доріжку уявити життєвим шляхом яким Ви йдете, налаштуватися на прийняття всіх життєвих ситуацій які виникають на життєвому шляху до мети, після чого звернутися до Всесвіту, Вишніх сил, чи то до свого Роду, чи до стихій, чи до богів своєї традиції, що відповідають за це, щоб вони дали Вам силу для пропрацювання Вами Вашого запиту найкращим і найвищим способом.
Коли людина робить цей подвиг – то звільняється велика сила і цю силу Ви маєте одразу направити в потрібне Вам русло, пропустити її через себе, направити в ті частини тіла чи душі де найпотрібніша трансформація в дану мить. В іншому випадку, отримана сила або розплескається, або заблокується в місці входження (в ступнях) і створить опік - руйнуватиме саму людину (замовника запиту), замість того щоб виконати свою функцію - зцілення.
По-третє, і чи не найголовніше – перед проходженням практики важливо бути готовим прийняти силу, що надходить від вогню. Часто буває, що сила приходить - і піднімає глибинні блокуючи програми чи страхи і людина не може, чи боїться прийняти цю силу, тут важливо продовжити роботу над собою, адже в цей час виявляється справжній запит з нього і потрібно починати зцілювати себе.
В ході нашої практики, перед безпосереднім проходженням по вугіллю ми готуємо всіх учасників і допомагаємо налаштуватися на прийняття вищезгаданих умов проходження.

Отже, в результаті практики ВИ:
• Розвинете впевненість у власних силах і в завтрашньому дні
• Зможете виявити, усунути глибинні страхи і не прийняття
• Очистите і оздоровите організм на фізичному та енергетичному рівні
• Виробите стійкість до стресів
• Придбаєте позитивний і легкий погляд на своє життя і на будь-які проблеми
• Навчитесь генерувати стан, в якому зможете досягати будь-якої мети

Тренінг включає в себе, зокрема:
- Набуття внутрішньої сили (техніки, що дозволяють знайти себе і своє місце в житті)
- Робота з обмежуючими переконаннями і проблемами (опрацювання негативного досвіду, негативних переживань, робота зі спогадами)
- стародавній Слов'янський обряд вшанування та подяки чотирьом Стихіям,Роду.
- Підготовка до ходіння по вугіллю (енергетичні техніки, дихальні вправи, медитація)
- Ходіння по вугіллю
- Святкова братчина (учасники беруть із собою вегетаріанські смаколики, чай на власний розсуд)
- Обговорення, питання-відповіді

Ведучий тренінгу :
- Практикуючий відичний психолог, спеціаліст з квантової психології, парапсихолог, коуч-тренер з техніки «Квантового Лайф Коучингу»;
- Майстер сакральних слов’янських духовних практик;
- Духовний провідник у сакральних слов’янських обрядах;
- З 2009 року по теперішній час – тренер та засновник школи слов’янський Бойових мистецтв «СВАРОЖИЧІ» та групи з національних бойових мистецтв «БІЛА СОТНЯ»;
- майстер АйКіДо – чорний пояс, 2-й Дан (практичний досвід тренерсько-викладацької роботи з бойових мистецтв з дітьми та дорослими понад 20 років, вища педагогічна освіта за напрямком фізичне виховання та валеологія);
- З 1996 року по 2008 рік засновник школи Ай-Кі-До «Тенкай», відповідальний секретар асоціації Ай-Кі-До Ай-Кі-Кай України в Чернігівській області.
https://www.facebook.com/svitovydburgun
=================================================
Зроби важливий крок у своєму житті, і воно обов'язково зміниться!
=================================================

РОЗКЛАД
8:50 - реєстрація учасників
9:00 – обрядове запалення вогнища за нашим стародавнім звичаєм, співналаштування, спільне співання мантри "АОУМ"
9:10 – 9:35 – очищення вогнем – стрибки через багаття (у «вогняну стіну»)
9:35 – 10:00 – коротка лекція щодо суті та порядку проведення практики, налаштування на практику та постановка запиту
10:00 – 10:40 – практика єднання з Родом, з Вогнем, вшанування усіх стихій, за нашими стародавніми звичаями і традиціями
10:40 – 11:20 – ходіння по вуглям
11:20 – 11:30 – завершення практики
11:30 – 13:00 – братчина, дружній спільний обід (для братчини, кожен учасник приносить з собою вегетаріанські страви, ласощі та напої на свій розсуд, для спільного столу)

ВАЖЛИВО
- Учасники, які прийшли після 9:45 до практики не допускаються
- Під час проведення практики всі учасники дотримуються священної тиші
- Під час проведення практики необхідно дотримуватися усіх рекомендацій майстра
- Територія проведення практики вільна від тютюну і алкоголю

УВАГА
24.03.2018. в суботу в 9.00 заготівля дров (хто допомагає знижка на участь 30%). Запрошуються чоловіки. Кількість учасників на заготівлю дров обмежена, заявки приймаються до 15:00 23.02.2018.

ПРИХОДЬТЕ З РОДИНАМИ, ДРУЗЯМИ, ЗНАЙОМИМИ -
ЗАВЖДИ РАДІ ВАС БАЧИТИ У НАС НА ПРАКТИЦІ!
Дітям до 14 років – вхід вільний =================================================
Організаційний внесок 500 грн.

#углехождение #очищениеогнем #огнеходцы #прыжкичерезкостер #работанадсобой #квантоваятрансформация #работасострахами #проработки #устраняемблоки #славянскиедуховныепрактики #радостьжизни #силарода #солнцестояние #зимнеесолнцестояние #коляда

ВХІД ЗА ЗАЯВКОЮ:
1. Прізвище, Ім'я
2. Мобільний телефон
3. E-mail
Довідки за телефоном: +38 063 593 93 10; та +38 095 253 15 61;

Що з собою мати?
1) гарний настрій і відкрите серце!)))
2) вегетаріанські смаколики для братчини
3) одягаємося тепло і зручно.
Дізнатися більше сховати

Хто йде?

Всі відвідувачі
З Lviv
Друзі
Друзі(?)
Щоб побачити своїх друзів на заході, увійдіть через Facebook

Моїзустрічі

Завантажуйте мобільний додаток 2Event

Для організаторів та відвідувачів івентів:
  • Афіша подій та квитки онлайн
  • Список усіх відвідувачів
  • Знайомства та призначення зустрічей
  • Пошук попутників і співмешканців

Organizerinfo

івентів
відвідувачів

компанія:

Поділитись подією

Або надішліть запрошення своїм друзям.

Надіслати
Location
Appointment
Meeting place:
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
Date:
Date:
Comment:

Підписатися на знижки і анонси

Місто, яке мене цікавить

  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv
  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv

Категорії

Chat
Aleksandra Mironova
Odessa
online
Aleksandra
22:16
Hey. Do you want to go with me to the speech of Architects?
Aleksandra
22:17
Hey. Yes of course. This is my favorite band. just tell me a little about yourself first
Aleksandra
22:18
ok)) give me a minute...
Aleksandra is typing . . .
У вас вже є квиток на цю подію?

Перед тим як створити план поїздки та переглядати доступний транспорт, будь ласка, придбайте квиток на подію

Я буду на цій події Купити квиток
Вхід
Новий користувач? Зареєструватись
Зареєструватись
Читати
Якщо у вас вже є акаунт на 2Event - будь ласка, залогіньтесь. Вхід
Скинути пароль
Create password
Майбутня функція
Ця функція з'явиться найближчим часом.
На головну
Вітаємо
Ви успішно підписались на анонси та знижки від 2event. Приєднуйтесь до нас і в соц. мережах
Error
Wrong email
На головну
Виберіть місто
Виберіть країну
Add to Gallery