Описівенту

Найпопулярніший весняний етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова» відбудеться 6 - 9 травня 2016 р. «Флюгери» традиційно проходитимуть у ексклюзивно відведеному для них внутрішньому дворику Ратуші.Упродовж чотирьох днів тут виступить 20 гуртів, у яких грають музиканти з України, Польщі, Ізраїлю, Ірану, Азербайджану, Італії та США.

Цього року «Флюгери Львова» стануть своєрідним продовженням «Львівського місяця» у Вроцлаві – масштабної презентації української культури під час заходів Європейської Столиці Культури. Щодня на «Флюгерах» виступатимуть гурти, які представляли українську музику на ЄСК та готували для цього спеціальні програми, як от: «Tik TU», «Усейн Бекіров band & Laura Marti», «Marinita», «Shatur-Gudur», «ГИЧ Оркестр» чи «ShockolaD». Останній день фестивалю буде повністю присвячений вроцлавській сцені.

Загалом програма фестивалю побудована таким чином, щоб презентувати нові етапи творчості відомих колективів та відкривати нові імена.

До Львова приїде харизматична співачка із Сан-Франциско із варшавськими джазменами«Rykarda Parasol».Нестандартний вокал Рікарди порівнюють з Nico або PJ Harvey, музику – з Ніком Кейвом чи Джонні Кешем, а стиль її пісень характеризують як «фолк-нуар».

Наймелодійніший український world-music гурт«AtmAsfera»представить свою нову програму «Mantra Diving».

Сентиментальне готик-кабаре«Vivienne Mort»буде презентувати свій новий альбом «Rosa».

Відомі шлягери з альбому «Цілий» і нові пісні на слова несправедливо призабутих поетів заграє делікатно-екстравагантний «Гич Оркестр».

Музиканти з Лемківщини«Angela Gaber Project»на неймовірній кількості інструментів творитимуть джазові інтерпретації сербських, українських, циганських та польських традиційних пісень.

Вишуканий і ліричний проект «Marinita», який щоразу привозить на«Флюгери» зірок східної музики, цього разу гратиме із віртуозом народних духових інструментів з Ірану Amir Shahsar.

З Італії приїдуть поп-рок ватага «SERAPHINS»та американсько-італійський альтернативний рок«James and the Butcher».

На фестивалі буде прем’єра спільного проекту найвідомішого кримськотатарського джазового колективу«Усейн Бекіров band»та співачки вірменського походження Лаури Мартиросян.

Також на «Флюгерах Львова» виступить тернопільський електронний проект«Tik TU», учасники якого потрапили у ТОП-20 пісень року в США; молодий українсько-польський джазовий проект«Sacheva Group»;кримськотатарський панк-рок«Shatur-Gudur»; ветерани перемишльського джазу«Efemeryda jass band»та енергетичний український етно-рок«ДримбаДаДзиґа».

Традиційно хедлайнерами «Флюгерів» буде кращий український етно-джазовий гурт «ShockolaD», який виріс на цьому фестивалі, і розвивається разом з ним. «ShockolaD» в оновленому складі заграє із чорношкірою співачкою Ewa Novel.

Цього року зірками «Прокидання на Флюгерах» стануть живі легенди українського року гурт«Кому Вниз». Львів прокинеться у суботу 7 травняпід музику високого духу, невтомної боротьби та запеклої любові.

9 травня «Флюгери» завершить День Вроцлава, який цього року став Європейською Столицею Культури.Цього дня виступлять музиканти та митці, долі яких пов’язані зі Львовом та Вроцлавом. 10-річчя своєї співпраці святкуватимутьЮрій Андрухович та гурт«Karbido». Продовжуючи співпрацю із фестивалем «Jazz Nad Odrą» приїде славетний вроцлавський «Piotr Baron Quartet». Юні музиканти із «Львівської Школи Джазу та Сучасної Музики» зможуть виступити перед великою аудиторією. А наша співачка Дана Винницька, яка зараз живе у Вроцлаві, привезе свій польсько-український проект «DagaDana».

Вхід на «Флюгери Львова» буде платним, але вартість квитків буде доступною. Квиток на день фестивалю коштуватиме у межах від 70 грн. за попереднього продажу до 150 грн. на вході. Квитки можна придбати у галереї «Дзиґа» або в мережі на сайті www.2event.com.

Довідка:

«Флюгери Львова» є найпопулярнішим весняним фестивалем України. Він традиційно проходить під час святкування Дня Львова у ексклюзивно відведеному для нього внутрішньому дворику Ратуші. На «Флюгерах Львова» виросли цілі покоління слухачів і музикантів, а гурти, які починали тут свою кар'єру, вже стали зірками.

Це культовий фестиваль де танцюють під джаз, де на ранкових концертах «прокидаються» сотні фанатів, де дорослі бавляться разом з дітьми, де свято після концертів вихлюпується на вулиці нічного Львова, де серед міського галасу панує затишок, де раз на рік ти бачиш всіх своїх друзів і знаходиш нових, бо всі зібрались тут для свободи, весни і доброї музики.

Головним організатором фестивалю є Мистецьке об’єднання «Дзиґа».

Сторінка фестивалю: www.dzyga.com/flugery

6 травня, п’ятниця

із 17:00

Sacheva Group(Україна-Польща)Usein Bekirov Band & Laura Marti (Україна: Крим)Marinita (Україна-Ізраїль-Іран-Азербайджан)

Rykarda Parasol (США-Польща)

7 травня, субота

із 10:00

Прокидання з Кому Вниз

із 17:00

Tik TU(Україна)SERAPHINS (Італія)Shatur-Gudur(Україна: Крим)ДримбаДаДзиґа(Україна)ГИЧ Оркестр (Україна)

8 травня, неділя

із 17:00

Efemeryda jass band(Польща)James and the Butcher (Італія)AtmAsfera(Україна)Angela Gaber Project(Польща: Лемківщина)ShockolaD& Ewa Novel (Україна-США-Польща)

9 травня, понеділок, День Вроцлава

презентація Європейської Столиці Культури - 2016із 18:00

DagaDana (Україна-Польща)

Юрій Андрухович & Karbido(Україна-Польща)

Teatr Piosenki we Wrocławiu з музичною виставою «Leningrad» (Польща)

Дізнатися більше сховати

Хто йде?

Всі відвідувачі
З Lviv
Друзі
Друзі(?)
Щоб побачити своїх друзів на заході, увійдіть через Facebook

Моїзустрічі

Завантажуйте мобільний додаток 2Event

Для організаторів та відвідувачів івентів:
  • Афіша подій та квитки онлайн
  • Список усіх відвідувачів
  • Знайомства та призначення зустрічей
  • Пошук попутників і співмешканців
Поділитись подією

Або надішліть запрошення своїм друзям.

Надіслати
Location
Appointment
Meeting place:
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
Date:
Date:
Comment:

Підписатися на знижки і анонси

Місто, яке мене цікавить

  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv
  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv

Категорії

Chat
Aleksandra Mironova
Odessa
online
Aleksandra
22:16
Hey. Do you want to go with me to the speech of Architects?
Aleksandra
22:17
Hey. Yes of course. This is my favorite band. just tell me a little about yourself first
Aleksandra
22:18
ok)) give me a minute...
Aleksandra is typing . . .
У вас вже є квиток на цю подію?

Перед тим як створити план поїздки та переглядати доступний транспорт, будь ласка, придбайте квиток на подію

Я буду на цій події Купити квиток
Вхід
Новий користувач? Зареєструватись
Зареєструватись
Читати
Якщо у вас вже є акаунт на 2Event - будь ласка, залогіньтесь. Вхід
Скинути пароль
Create password
Майбутня функція
Ця функція з'явиться найближчим часом.
На головну
Вітаємо
Ви успішно підписались на анонси та знижки від 2event. Приєднуйтесь до нас і в соц. мережах
Error
Wrong email
На головну
Виберіть місто
Виберіть країну
Add to Gallery