Описівенту

Subota 24. jun 2017. godine
Tereni KK Partizan, Kalemegdan

Električni Orgazam
RITAM NEREDA
Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi official
Direktori
Grupa 357 - Srbija
Elvis Jr. Kurtovich
NBG
The Bite
Scordisci
BLANQUITO COJONES
Kontras
----------------------------------------------------------------------------------------
Cena ulaznica:
990 dinara - RASPRODATO!
1190 dinara - Dostupno
možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima:
GIGS TIX-a(https://goo.gl/af4opX, https://goo.gl/VVwgv2),
DD Tickets-a(https://goo.gl/60zi9i, https://goo.gl/8eNI3I),
FELIX Shop, TC Sremska,
Cigla & Krigla,
011shop.
----------------------------------------------------------------------------------------
Električni Orgazam je rok grupa iz Beograda, sa karijerom dugom 37 godina. Začetnici su novog talasa u SFRJ. Davne 1981. godine sa Idolima i Šarlom akrobatom snimaju album "Paket aranžman" koji je bio istinska prekretnica u jugoslovenskoj muzici i smatra se jednim od najboljih i najznačajnijih albuma tadašnje YU rok scene. Električni orgazam su za više od 30 godina muzičke karijere objavili 12 studijskih, 7 live izdanja i 3 kompilacijska albuma.

RITAM NEREDA, kultni novosadski sastav, sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Ove godine proslavljaju 30 godina uspešne karijere, a krajem marta objaviće specijalno izdanje koje će nositi prikladan naziv – "30 godina". Iza sebe imaju osam studijskih albuma i tri live izdanja.

Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi official osnovani su 1994. godine. Elegantnim spojem čvrste svirke i šaljivih tekstova postaju jedni od najautentičnijih izvođača na ovim prostorima. 1998. godine objavljuju hit album "Seks, droga i Bodiroga" sa nezaboravnim pesmama posvećenim Pameli Anderson, fudbalskoj reprezentaciji kao i legendarnom Bodirogi.

Direktori beogradski pank bend, čija je priča započeta osamdesetih godina prošlog veka, a konkretizovana u oktobru 1990, kada je snimljena pesma "Mrzim Hajduk". Potom nastaju "Čistićete ulice", "Ide voz", "Bando crvena", "Ko je svetski šampion", "Volimo pivo", "Životinjska farma (Svinja sa Dedinja)", "Pod šljivama", "Proleće", "Dajte nam glas" i druge, a ova grupa je učestvovala na brojnim protestima, demonstracijama i anti-režimskim dešavanjima tokom poslednje decenije prošlog veka. Nakon decenije pauze, bend je se vratio na scenu, u originalnoj postavi.

Grupa 357 - Srbija je crossover/rok/rep/ska bend osnovan 1996. godine i čine ga bubanj, bas, dve gitare, dve trube i vokal ali ne retko se pojavi i klavijatura. Iste godine izdali su svoj prvi album "Pianissimo". Iza sebe imaju devet autorskih albuma i preko 100 autorskih pesama. Veliki uspeh kod publike imale su pesme: "Cigane", "Beograd", "Dan Svetog Ilije", "Sad", "Znaš li ko te ljubi silno", "Spremte se spremte", "Jedna je Srbija", "Na Gazimestanu", "Hriste Bože", "Tebe sam voleo", "Tvoje Oči", "Pesma za kraj sveta". Ove godine objavljuju svoj deseti album i zaokružuju karijeru dugu 21 godinu.

Elvis Jr. Kurtovich je sarajevsko-beogradska grupa koju predvodi Goran Petranović Rizo. Na nastupima, pored svojih dobro poznatih pesama (Haile Selasije, Dabogda crk’o rokenrol, Baščaršy hanumen, Jugo 45...), bend izvodi i najveće hitove grupe Zabranjeno pušenje (Nedjelja kad je otišao Hase, Fikreta, Pišonja i žuga, Hadžija il bos, Djevojčice kojima miriše koža...). Poslednji album "Koševo zove" objavljen je 2011. godine i na njemu su gostovali dr Nele Karajlić i Prljavi inspektor Blaža.
Frontmen benda, Rizo komponovao je i radio za grupe: Divlje Jagode, Plavi Orkestar, Elvis J. Kurtovich i Zabranjeno Pušenje.

NBG je grupa nastala 1984. godine, kao deo autentične rokenrol, pank, rep scene koja je formirana na prostoru omeđenom rekom Savom, Novim bežanijskim grobljem i zemunskom stranom. Već je njihov prvi album, iz 1997, postao svojevrsna oda novobeogradskom načinu života. Ponovo će se čuti "Anarhija", "Marijana", "Industrija piva" i druge pesme po kojima je ovaj bend prepoznatljiv. Nove pesme "Akcija", "Vanredno stanje", "Tebe vole blokovi" najavljuju dugo očekivani novi album.

The Bite bend sa energijom punk-a, čvrstim rock’n’roll rifovima, pevljivim refrenima i osećajnošću blues-a. U junu 2016. godine izdaju novi singl "Lies", a u decembru iste godine u finalu BARF (Beogradskog autorskog rock festivala) dobijaju nagradu žirija za najbolje izvođenje.

Scordisci iz Beograda je oformljen 2014. godine. Sastavljen je od osmoro mladih ljudi povezanih ljubavlju prema irskoj tradiciji i muzici, kao i prema panku, a želja je bila da se sceni irske muzike u Srbiji doda grupa sa agresivnijim i tvrđim zvukom.

Rokenrol bend BLANQUITO COJONES postoji od 2015. godine. Set listu čine Oi! pank pesme od najpoznatijih oldskul stranih bendova, kao i nekoliko autorskih pesama na srpskom jeziku.

Bend Kontras  čine mladi i talentovani ljudi, koji svojom muzikom žele da pošalju jasnu poruku, ali na šaljiv i originalan način. Bend je nastao krajem 2012. godine, a njihova muzika predstavlja kombinaciju ska i pank zvuka, dok tekstovi pesama opisuju viđenje svakodnevice običnog čoveka. Iza sebe imaju album "Grad" iz 2014. godine, dva spota i pregršt nastupa u Srbiji i Bugarskoj, od kojih posebno izdvajaju nastup sa čuvenom ska grupom The Toasters iz Njujorka.
Дізнатися більше сховати

Хто йде?

Всі відвідувачі
З Lviv
Друзі
Друзі(?)
Щоб побачити своїх друзів на заході, увійдіть через Facebook

Моїзустрічі

Завантажуйте мобільний додаток 2Event

Для організаторів та відвідувачів івентів:
  • Афіша подій та квитки онлайн
  • Список усіх відвідувачів
  • Знайомства та призначення зустрічей
  • Пошук попутників і співмешканців

Organizerinfo

івентів
відвідувачів

компанія:

Поділитись подією

Або надішліть запрошення своїм друзям.

Надіслати
Location
Appointment
Meeting place:
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
Date:
Date:
Comment:

Підписатися на знижки і анонси

Місто, яке мене цікавить

  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv
  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv

Категорії

Chat
Aleksandra Mironova
Odessa
online
Aleksandra
22:16
Hey. Do you want to go with me to the speech of Architects?
Aleksandra
22:17
Hey. Yes of course. This is my favorite band. just tell me a little about yourself first
Aleksandra
22:18
ok)) give me a minute...
Aleksandra is typing . . .
У вас вже є квиток на цю подію?

Перед тим як створити план поїздки та переглядати доступний транспорт, будь ласка, придбайте квиток на подію

Я буду на цій події Купити квиток
Вхід
Новий користувач? Зареєструватись
Зареєструватись
Читати
Якщо у вас вже є акаунт на 2Event - будь ласка, залогіньтесь. Вхід
Скинути пароль
Create password
Майбутня функція
Ця функція з'явиться найближчим часом.
На головну
Вітаємо
Ви успішно підписались на анонси та знижки від 2event. Приєднуйтесь до нас і в соц. мережах
Error
Wrong email
На головну
Виберіть місто
Виберіть країну
Add to Gallery