Описівенту

Jungle впервые выступят в Украине и представят новый альбом «For Ever».

Существуют десятки, если не сотни, проектов, групп и сольных исполнителей, которые поставляют гигабайты опорно-двигательной музыки. Однако, единицы умеют это делать красиво, вальяжно и на стиле. Дуэт Jungle - как раз такие парни и они едут в Украину, чтобы представить новый альбом «For Ever».

Заносите дату в календарь - 25 января 2019 года, клуб Atlas.

Том МакФарланд и Джош Ллойд-Ватсон дружат с девяти лет. Они жили не только по соседству друг с другом, но и с культовым клубом Shepherd's Bush Empire. На двоих у них было много общего. Например, музыка и желание покорить сцену этого старинного концертного зала.

Прежде чем собрать Jungle, Том и Джош поиграли во многих группах, но особого успеха не добились. В 2013-м они решили попробовать тропический фанк с фальцетом и назвались Jungle. Их заметил Ричард Расселл, глава лейбла XL - дома Адель, Radiohead, Джека Уайта и King Krule. Расселл долго не думал и забрал парней к себе, выпустив их дебютник уже на следующий год. Создавался он в страшных условиях: каморка, в которую не попадал солнечный свет и свежий воздух.

Но успех был колоссальным. Полмиллиона проданных копий. Целая пачка хитов - “Time”, “The Heat”, “Platoon” і “Busy Earnin”. Национальное признание и неслабый интерес в США. Сплав диско, грува, пения на три голоса и влияния поп-музыки двадцатого века сработал.

Однако, второй альбом пришлось ждать 4 года. Ребята признаются - создавать его было трудно, так как давление общественности было велико: "Мы не ожидали такой популярности. Для нас пределом мечтаний было выступление в Shepherd's Bush, но нас понесло еще дальше!"

Сегодня, 14 сентября, альбом  «For Eve» увидел свет. Как утверждают Том и Джош, этот альбом об эмоциях: "У нас получился интересный концепт. Мы сочинили альбом о том, насколько одинаково волнительными могут быть два процесса - влюбиться в человека и разлюбить его".

«For Ever»  продолжает развивать идеи Jungle. По словам группы, у них получилась "пост-апокалиптическая радиостанция, которая без остановки крутит песни о расставании". Описание грустное, но в случае с Jungle - сплошное веселье, которой группа будет рада поделиться с вами уже в январе.

Организатор - Pop Corn CA

--------------------------------------------------------------

Jungle вперше виступлять в Україні та представлять новий альбом «For Ever».

Існують десятки, якщо не сотні, проектів, груп і сольних виконавців, які постачають гігабайти опорно-рухової музики. Однак, одиниці вміють це робити красиво, вальяжно і на стилі. Дует Jungle - якраз такі хлопці і вони їдуть в Україну, щоб представити новий альбом «For Ever».
Занесіть дату в календар - 25 січня 2019 року, клуб Atlas.

Том МакФарланд і Джош Ллойд-Ватсон дружать з дев'яти років. Вони жили не тільки по сусідству один з одним, але і з культовим клубом Shepherd's Bush Empire. На двох у них було багато спільного. Наприклад, музика і бажання підкорити сцену цієї старовинної концертної зали.
Перш ніж зібрати Jungle, Том і Джош пограли у багатьох групах, але особливого успіху не мали. У 2013-му вони вирішили спробувати тропічний фанк з фальцетом і назвалися Jungle. Їх помітив Річард Расселл, глава лейблу XL - дому Адель, Radiohead, Джека Уайта і King Krule. Расселл довго не думав і забрав хлопців до себе, випустивши їх дебютник вже наступного року. Створювався він в страшних умовах: комірка, до якої не потрапляло сонячне світло і свіже повітря.

Але успіх був колосальним. Півмільйона проданих копій. Ціла пачка хітів – “Time”, “The Heat”, “Platoon” і “Busy Earnin”. Національне визнання і неслабкий інтерес в США. Сплав диско, груву, співу на три голоси і впливу поп-музики двадцятого століття спрацював.

Однак,  на другий альбом довелося чекати 4 роки. Хлопці зізнаються - створювати його було важко, бо  тиск громадськості був великим: "Ми не очікували такої популярності. Для нас вершиною мрій був виступ в Shepherd's Bush, але нас понесло ще далі!"

Сьогодні, 14 вересня, альбом «For Eve» побачив світ. Як стверджують Том і Джош, цей альбом про емоції: "У нас вийшов цікавий концепт. Ми склали альбом про те, наскільки однаково хвилюючими можуть бути два процеси - закохатися в людину і розлюбити її".

«For Ever» продовжує розвивати ідеї Jungle. За словами гурту, у них вийшла "пост-апокаліптична радіостанція, яка без зупинки крутить пісні про розставання". Опис сумний, але у випадку з Jungle -  це суцільні веселощі, якими група буде рада поділитися з вами вже в січні.

Організатор - Pop Corn CA
Дізнатися більше сховати

Хто йде?

Всі відвідувачі
З Lviv
Друзі
Друзі(?)
Щоб побачити своїх друзів на заході, увійдіть через Facebook

Моїзустрічі

Завантажуйте мобільний додаток 2Event

Для організаторів та відвідувачів івентів:
  • Афіша подій та квитки онлайн
  • Список усіх відвідувачів
  • Знайомства та призначення зустрічей
  • Пошук попутників і співмешканців

Organizerinfo

івентів
відвідувачів

компанія:

Поділитись подією

Або надішліть запрошення своїм друзям.

Надіслати
Location
Appointment
Meeting place:
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
Date:
Date:
Comment:

Підписатися на знижки і анонси

Місто, яке мене цікавить

  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv
  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv

Категорії

Chat
Aleksandra Mironova
Odessa
online
Aleksandra
22:16
Hey. Do you want to go with me to the speech of Architects?
Aleksandra
22:17
Hey. Yes of course. This is my favorite band. just tell me a little about yourself first
Aleksandra
22:18
ok)) give me a minute...
Aleksandra is typing . . .
У вас вже є квиток на цю подію?

Перед тим як створити план поїздки та переглядати доступний транспорт, будь ласка, придбайте квиток на подію

Я буду на цій події Купити квиток
Вхід
Новий користувач? Зареєструватись
Зареєструватись
Читати
Якщо у вас вже є акаунт на 2Event - будь ласка, залогіньтесь. Вхід
Скинути пароль
Create password
Майбутня функція
Ця функція з'явиться найближчим часом.
На головну
Вітаємо
Ви успішно підписались на анонси та знижки від 2event. Приєднуйтесь до нас і в соц. мережах
Error
Wrong email
На головну
Виберіть місто
Виберіть країну
Add to Gallery